Doriti sa deveniti clientul nostru?

DA         NU

Zeci de persoane îşi pierd viaţa anual intoxicate cu monoxid de carbon din cauza instalaţiilor de încălzire defecte sau improvizate. Iată de ce S.C. GAZ EST S.A. acordă o atenţie specială acestei probleme reale, luând măsuri concrete pentru a reduce cât mai mult numărul accidentelor cauzate de intoxicarea cu monoxid de carbon.

Monoxidul de carbon este un gaz incolor, insipid, inodor, care se produce prin arderea incompletă a gazelor naturale. Printre factorii care împiedică evacuarea în totalitate a gazelor arse se numără:

Statisticile distribuitorilor de gaze din ţara noastră scot în evidenţă o situaţie sumbră. Zeci de persoane au fost la un pas de moarte anul trecut, pentru multe dintre ele neglijenţa sau lipsa de informare fiind fatale. Numai în primele zile din acest an, peste zece persoane au fost expuse unui pericol major sau au decedat din cauza intoxicării cu monoxid de carbon.

Tragediile cauzate de acumularea monoxidului de carbon pot fi evitate iar conducerea S.C. GAZ EST S.A. a luat o serie de măsuri în acest sens:

Realitatea alarmantă impune respectarea riguroasă a regulilor privind utilizarea surselor de energie de către consumatori, precum şi sancţionarea celor care apelează la instalaţii improvizate sau la serviciile unor furnizori neautorizaţi.

 

CONDUCEREA  S.C. GAZ EST S.A. VASLUI