Doriti sa deveniti clientul nostru?

DA         NU

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

S.C. GAZ EST S.A. pune la dispoziția uilizatorilor site-ul www.gazest.ro ca instrument de informare a clienţilor, partenerilor de afaceri şi presei. Folosirea acestui site presupune acceptarea în totalitate a condiţiilor generale de acces şi utilizare prezentate în cele ce urmează, precum şi respectarea prevederilor legale aplicabile. Prin accesarea și utilizarea site-ului, vă exprimați acceptarea implicită şi necondiţionată a termenilor și condițiilor.

Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului www.gazest.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, programe și alte date – este proprietatea GAZ EST sau a unor terţi care au autorizat S.C. GAZ EST S.A. să le utilizeze, fiind protejat în conformitate cu dispoziţiile legale referitoare la dreptul de autor şi drepturile conexe. Folosirea fără acordul GAZ EST a oricaror elemente menționate anterior se pedepseste conform legilor în vigoare.

Drepturi de marcă

Numele GAZ EST, logo-ul GAZ EST, precum şi produsele şi serviciile asociate, sunt mărci înregistrate de S.C. GAZ EST S.A. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără acordul GAZ EST constituie infracţiunea de contrafacere care se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul secțiunilor sale, site-ul www.gazest.ro pune la dispoziţia utilizatorilor o prezentare generală a gamei de produse şi servicii oferite de Gaz Est, acte normative şi noutăţi referitoare la activitatea companiei. Gaz Est îşi rezervă dreptul de a modifica informaţiile de pe acest site, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice şi la preţuri, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului.

Preţurile prezentate sunt cele din tariful S.C. GAZ EST S.A. în vigoare.

Limitarea responsabilităţii

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. S.C. GAZ EST S.A. nu își va asuma responsabilitatea pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

Informaţiile privind serviciile, caracteristicile şi preţurile aferente sunt cele valabile în momentul redactării sau actualizării paginilor site-ului. Aceste informații au titlu informativ şi nu reprezintă o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor GAZ EST.

Drept aplicabil

Aceste Condiţii Generale se supun dreptului intern român. În cazul înregistrării unui litigiu, competența de soluționare aparține exclusiv instanţelor româneşti.

Actualizarea condiţiilor generale

S.C. GAZ EST S.A. îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site precum şi Condiţiile Generale. Prin urmare, utilizatorul are obligația de a se raporta în mod regulat la această secțiune pentru a verifica Condiţiile Generale aplicabile.

Datele cu caracter personal

Confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale sunt foarte importante pentru noi. Noi nu împărtășim informații cu caracter personal fără permisiunea dumneavoastră. Conform noului Regulament General privind Protecția Datelor, aveți dreptul să solicitați o copie a informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră și să corectați orice inadvertență precum și să vă opuneți utilizării lor în scop de marketing direct, printr-o cerere scrisă pe adresa companiei GAZ EST SA din mun. Vaslui, nr. 43, datată și semnată, sau printr-un e-mail la adresa DPO@gazest.ro.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele cu caracter personal, folosind standardele general acceptate pentru masuri de siguranță, inclusiv administrative, tehnice si fizice, informațiile dumneavoastră personale fiind transmise în sistem securizat (criptat) către serverele proprii.