Doriti sa deveniti clientul nostru?

DA         NU

MONOXIDUL DE CARBON UCIDE!

 

          Zeci de persoane îşi pierd viaţa anual intoxicate cu monoxid de carbon din cauza instalaţiilor de încălzire defecte sau improvizate. Este motivul pentru care S.C. GAZ EST S.A. acordă o atenţie specială acestei probleme reale, luând măsuri concrete pentru a reduce cât mai mult numărul accidentelor cauzate de intoxicarea cu monoxid de carbon.

          Monoxidul de carbon este un gaz incolor, insipid, inodor, care se produce prin arderea incompletă a gazelor naturale. Printre factorii care împiedică evacuarea în totalitate a gazelor arse se numără:

          Statisticile distribuitorilor de gaze din România confirmă faptul că un număr important de persoane își pun viața în pericol, neglijența sau lipsa de informare fiind, de multe ori, fatale.

          Tragediile cauzate de acumularea monoxidului de carbon pot fi evitate iar conducerea S.C. GAZ EST S.A. acordă o atenție constantă acestei probleme luând măsuri concrete:

 

          Subliniem faptul că realitatea alarmantă impune respectarea riguroasă a regulilor privind utilizarea surselor de energie de către consumatori, precum şi sancţionarea celor care apelează la instalaţii improvizate sau la serviciile unor furnizori neautorizaţi.

 

CONDUCEREA  S.C. GAZ EST S.A.